Julefrokost i Synnejyskambassade - 2009
Skippers duo

     

   

 106 forventningsfulde synnerjyder havde set frem til denne store dag, som også signalerer at sæsonen er forbi.

Da dørene blev åbnet kl. 10.00 og folk fik hældt noget Fuglsang juleøl i glasset, viste det sig, at 10 personer var af blevet ramt af influenzaen som også havde fundet vej til Kalle Pet’sen fra Dynt, så vi gik glip af underholdningen. Men Gorm fik sat lidt fut i de fremmødte og Kalle Pet’sen håber vi så  kommer igen næste år.

På grund af de mange tilmeldinger var der ikke muligt at være i Sportscafeen, så vi var rykket i større lokaler, hvilken nu ikke var en dårlig ide. Alex var som vanlig en fantastisk vært og med hjælp af et par unge mennesker styrede han slagets gang, hvad angår det kulinariske.

Ingwer, Dina, Ella og Lis havde tilberedt den store portion grønlangkål, som alle var enige om smagte om muligt endnu  bedre end sidste år. (hvis man kan huske det?) Alt var OK og rigeligt, så der var flere der fik en doggy bag med hjem.

Susannes solæg var ligeledes på toppen, dog var der flere der ønskede dem før grønlangkålen og ikke efter kaffen og kagerne. Det lyder som en god ide, så det prøver vi at lave om til næsten år.

Der var bagt kager, Goj raj fra Poul Eriks mor og fra Viggo og brunkager, som jeg desværre ikke kan huske, hvem havde bagt. Også  ” æ  kache”  smagte fortræffeligt.

Gorm var opråber til det traditionelle bankospil med de sædvanlige tilråb fra opråberen og med masser af flotte gevinster, som var sponseret af 

Fuglsang Bryggerierne

Højer Pølser

Sønderjysk Kål

Steka Reklame

Bog og Ide, Nørrebrogade

Frederiksberg Svømmehal

Sportscafeen, Bagsværd Stadion

Hillerød Camping

 

Ind imellem spisningen var der sange fra hjemstavnen, som på fortræffelig vis blev akkompagneret af Skippers Duo.

Ved 17 tiden ebbede det hele ud, men alle var enige om at komme igen til næste år. Så god en fest ville ingen gå glip af.

Æ generalsekretæe vil slutte af med at ønske jer alle en glæjle jul og et gåt nyåe og på gensyn i 2010.

Arne Fogt