Julefrokost i Synnejyskambassade - 2010

 

 

 

   
 

Det var over 120 feststemte personer, der var mødt frem til grønlangkålsspisningen, som også samtidig er årsafslutningen. En fantastisk fest hvor humøret var højt hele vejen igennem. 

Efter at Arne kl. 10 havde budt velkommen var der solæg, som Susanne havde lavet. En god ide, som du skal have tak for. Da de var fortæret komme Kalle Pet'sen på scenen og hvor vi grinte. Helt fantastisk show han gav. Sange blev fremført på synnejysk, bl.a. hørte vi Et barn er føj i Byllerup Bov og en synnejysk udgave af We are the Campions. Helt forrygende.

Der var sat store forventninger til kålen og vi blev ikke skuffet. Flere sagde at de aldrig havde smagt så god en kål nogensinde og det siger da ikke så lidt. Stor, stor tak til Ingwer og hans damer, Dina, Ella og Lis.

Her skal det lyde en stor tak til Fuglsang for den gode juleøl. Næste år må vi købe noget mere, så at vi ikke løber tør.

Kaffen blev indtaget med småkager, som var bagt af Ruth og Lilly.  Poul Eriks mor havde bagt Goj Raj. En stor tak til jer.

Et par sange blev der også til og igen i år blev musikken leveret af Skipper Palles Duo. En tak til jer fordi I altid stiller op til en gang musik.

Traditionen tro skulle vi også have bankospil, og Gorm var den muntre opråber. En stor tak skal lyde til vore sponsorer: 

Bog og Ide, Nørrebrogade ved Uwe Brodersen
Rummelpotten
Sønderjysk Kål
Viggo Thomsen for den flotte svenske købmandskurv.
Historisk Samfund for Sønderjylland
Sydbank
Sportscafeen, Bagsværd
Asger Reher for to halve grise samt billetter til Ørkenens Sønner
Frederiksberg Svømmehal
Højer Pølser 

Efter bankospil begyndte folk at gå hjemad og da de sidste gik kl. 18.00, havde festen også varet i otte timer.

Til slut en stor tak til Alex og hans medhjælpere for deres omsorg. 

Generalsekretæren.