SIKKEN DOG EN SOMMERFEST I 2009 FOR DE AKTIVE KEGLE-RYTTERE!

 

Vi blev igen i år over 30 deltagere og da vi ved modtagelse af selveste Generalambassadørenn ved 10.20-tiden alle var trænet ihærdigt op og tilstrækkeligt antændte til at komme i gang, blev vi denne gang opdelt i 4 hold så alle kom til at rulle 10 slag på hver af de 4 baner, for så er det ens for alle.

På omkring 2 timer blev der så skudt mere end 1200 kugler ned af banerne med følgende resultat af 40 slag pr. person:

 

BJARNE vandt GULD med 265 - er bare fænomenal og klarede 70 på de bedste 10.

THOR vandt SØLV med 239 - og de bedste på 10 kom kun op på 63.

GORM vandt BRONZE med 202 - de bedste 10 kom op på 61.

RITA vandt DAME med 196 – de bedste 10 var på 57.

LOTTE 12 år vandt BØRN/UNGDOM med 172 – de bedste 10 var 46.

 

Ellers var de nærmeste tæt på; både KIRSTEN og BRITA kom op på 195,

TERKEL fik 193 og ARNE 192.

Under de unge fik JOACHIM 11 år 160.

 

Men nemt skal det jo ikke være for os SYNNEJYDER, så de der ekstra medaljer vi altid har med i spillet for både de første ALLE NEUNE, 8 OM KONGEN og DE BEDSTE 10 gav denne gang en ekstra T-shirt og dem har BJARNE der vandt det hele(dog ikke de 8 om kongen, den var der som sædvanligt ingen der fik) nok af og ville ikke have flere, troede vi spillet var overstået og gik så op til frokosten.

 

Men nej nej – Æ’ Generalambassadørs overdådige oversigt sørgede straks for at der måtte uddeles specielle præmier som vi plejer - og hvad blev det så til denne gang?

Jo jo - hurtigt går det - og den der denne gang fik flest pudler/skæve(ved at kuglen vælter af banen og ”skriger efter kegler” uden en chance for at røre dem!) var LASSE, som i ”værste” omgang klarede 7 på en bane, så han fik dæ’leme overdraget BRONZEPOKALEN!


Maden var denne gang en buffet med både senneps- og kryddersild, æg og rejer, fiskefileter, varm leverpostej, friske frikadeller og ribbensssteg, spegepølse osv. med alt det dertilhørende samt et stort ostefad med kiks og flutes til bagefter, fik vi mere end nok; så møj’e ka’ vi dæ’leme it’ ha’ næst’ gång!

 

At vi så måtte af med en 5’er pr. næse for ved 15.30-tiden lige at slutte af med kaffe og the til de overfyldte maver var der fuld tilfredsstillelse med –

en hyggelig afslutning I HØJT HUMØR TIL EN GOD SOMMER!

 

M;ojn

Thor